Kwaliteitsregister Supervisoren (OG)

Hoe zet ik geaccrediteerde scholingen in mijn dossier?

• Ga naar uw supervisorendossier in PE-online (via MijnNVO)
  • Klik op "Toevoegen geaccrediteerd onderwijs uit OG dossier", onder de kop '(Geaccrediteerd) cursorisch onderwijs'
  • Kies de scholingen, gericht op supervisie, in het overzicht van geaccrediteerde scholingen in het OG-dossier. Klik alleen de punten aan waarbij 'herregistratie' staat vermeld.
  • Klik op 'Volgende', bovenaan het scherm, om scholingen naar uw supervisorendossier te kopiëren.