Aanbod FBZ Rechtshulp voor (orth)pedagogen in loondienst

Afbeelding: FBZ rechtshulp

Voor al uw arbeidsrechtelijke vragen of kwesties kunt u vanaf nu terecht bij FBZ Rechtshulp. Dit is een nieuw aanbod van cao-partij FBZ, waar NVO federatiepartner van is.
Kiest u voor FBZ Rechtshulp, dan bent u ervan verzekerd dat u deskundig geholpen wordt. Omdat u lid bent van NVO kunnen wij FBZ Rechtshulp tegen een scherp tarief aanbieden. Graag brengen wij u daarom persoonlijk op de hoogte.

Voor wie?
De individuele juridische bijstand is voor (ortho)pedagogen die werkzaam zijn in dienstverband en onder een van de cao’s vallen die FBZ mede namens NVO afsluit. Dit aanbod geldt uitsluitend voor leden van NVO.

Deskundige rechtshulp
(Ortho)pedagogen  in loondienst kunnen gebruikmaken van FBZ Rechtshulp, zodat u deskundig geholpen wordt bij al uw arbeidsgerelateerde vragen. Of het nu gaat om de check van uw arbeidsovereenkomst, een vraag over functiewaardering, een conflict bij uw werkgever of hulp bij een dreigend ontslag. De juridische experts van FBZ Rechtshulp kennen uw arbeidsvoorwaarden en rechten als geen ander en kunnen snel voor u aan de slag. U heeft recht op 10 uur gratis dienstverlening per jaar. Voor meer informatie, zie de website van FBZ en het bijgevoegde document “waarom kiezen voor fbz”.

Hoeveel kost het?
Voor € 12 euro per maand inclusief btw heeft u recht op 10 uur juridische dienstverlening per kalenderjaar. Voor de meeste kwesties is dit ruimschoots voldoende. Als meer hulp nodig is, helpen wij u graag verder. In dat geval geldt een scherp uurtarief van € 100 euro exclusief btw.

Vragen of een dringende kwestie?
Direct hulp nodig? Geen probleem. Na aanmelding kunnen wij snel voor u aan de slag. U ontvangt uiterlijk binnen 5 (werk)dagen een bevestiging. Vanaf dan kunt u bij FBZ Rechtshulp terecht. FBZ Rechtshulp is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.

Met rechtshulp een compleet ‘vakbondspakket’
Als lid van NVO geniet u reeds automatisch van de voordelen van collectieve vakbondsactiviteiten. Bijvoorbeeld heeft u inspraak en stemrecht over cao-afspraken. Ook kunt u de verenigingscontributie terugvorderen op basis van wat daarover in uw cao staat. Indien u zich aanmeldt voor FBZ Rechtshulp beschikt u over een volledig vakbondspakket. Daarmee behartigen we uw belangen zowel collectief als individueel. >waarom kiezen voor FBZ

Meld u nu aan via www.fbz.nl/rechtshulp