Maatregelen i.v.m. Coronavirus

27-3-2020
Afbeelding: coronavirus


Het Kabinet / RIVM heeft verscherpte maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Maatregelen die iedereen raken, in loondienst of als zelfstandige en ook privé.
 

De zorg voor kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen moet doorgaan. De jeugdhulp en de zorg (waaronder ook ggz en gehandicaptenzorg) zijn tot vitale beroepen aangewezen. Terecht, vindt de NVO. Er zijn mensen en gezinnen die nu intensieve zorg nodig hebben en mensen voor wie deze situatie tot opvoedings-, gedrags- of psychische problemen gaat leiden.

Laat ons vooral weten waar u tegen aan loopt en ook als u oplossingen of suggesties heeft. Zo helpen we elkaar! Stuur hiervoor uw mail naar info@nvo.nl

De NVO heeft verder ook maatregelen genomen. De gezondheid en veiligheid van onze leden en medewerkers staat altijd voorop. De onlangs afgelaste NVO bijeenkomsten worden naar een latere datum verplaatst. Deelnemers zullen hierover bericht worden. Houd voor de actuele ontwikkelingen onze agenda en nieuwsbrief in de gaten.

Medewerkers van het NVO bureau werken thuis. We hopen dat we desondanks telefonisch goed bereikbaar voor u blijven, lukt dit niet neem dan contact op via info@nvo.nl. Kijk ook op onze contactpagina voor meer informatie.

Meer informatie
Vragen over het Coronavirus? U vindt veelgestelde vragen van leden in ons themadossier.