Uitnodiging oefenplatform Kwaliteitskader Jeugd voor kleine aanbieders

8-8-2016

Hoe gebruik je het Kwaliteitskader Jeugd bij het toedelen van werk?  Welk niveau van vakbekwaamheid is nodig voor bepaalde taken? Hoe zorg je dat dit ook in het inkoopbeleid voldoende wordt meegenomen door gemeenten? En hoe organiseer je dat gewerkt kan worden volgens professionele standaarden? Zijn dit vragen waar u mee te maken heeft in uw praktijk? Dan zijn de oefenplatforms Kwaliteitskader Jeugd ook voor u interessant!

Vanuit het Programma Professionalisering Jeugdhulp en Jeugdbescherming (PPJ&J) wordt u van harte uitgenodigd om op 26 september deel te nemen aan een oefenplatform over het toepassen van het Kwaliteitskader Jeugd in de praktijk. Deze oefenplatforms worden georganiseerd voor alle branches, en ook speciaal voor u als kleine aanbieder/zelfstandig gevestigde.

Tijdens het oefenplatform kunt u uw stem laten horen als het gaat om de toepassing van de verantwoorde werktoedeling in het jeugddomein. Aan de hand van situaties/casuïstiek uit uw eigen organisatie wordt het gesprek aangegaan.

Datum:              26 september 2016
Tijd:                    inloop vanaf 18.30 uur
Locatie:              Utrecht (Arthur van Schendelstraat)

Deelname is gratis. In verband met catering en zaalreservering is aanmelding verplicht.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.