Meedenken over jouw functiebeschrijving in het primair onderwijs?

20-12-2018

Het onderwijs is voortdurend in ontwikkeling. Als je al tien jaar werkt als orthopedagoog kan het betekenen dat er ook flink wat veranderingen zijn in het werk dat je doet. Is de voorbeeldfunctiebeschrijving van jouw functie eigenlijk nog wel actueel? De vakbonden onderzoeken samen met de PO-raad de komende periode of de functiebeschrijvingen moeten worden aangepast. De NVO heeft al geconcludeerd dat de functiebeschrijving van de orthopedagoog is verouderd en dit aangegeven bij de vakbonden. Wil jij ook meedenken over jouw functiebeschrijving, meldt je dan ook voor één van de bijeenkomsten.

De vakbonden onderzoeken samen met de PO-raad de komende periode of de functiebeschrijvingen moeten worden aangepast. Dit onderzoek is belangrijk voor de cao-onderhandelingen omdat de vakbonden en de PO-Raad graag meer inzicht willen krijgen in de veranderingen van de onderwijspraktijk.

Meedoen?
Wil je meedoen en een bijdrage leveren aan het onderzoek naar de functiebeschrijvingen? Dat kan door deel te nemen aan de bijeenkomsten die worden georganiseerd op het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht). Tijdens deze bijeenkomsten nodigen we je uit om in gesprek te gaan met een expert, samen met je vakgenoten.

Aanmelden
We hebben jou hierbij nodig! Meld je daarom nu aan voor een van de bijeenkomsten hieronder. De bijeenkomsten worden georganiseerd bij het kantoor van de PO-Raad (Aidadreef 4, Utrecht). Aanmelden kan tot en met donderdag 10 januari 2019 via dit aanmeldformulier.

 

Onderwijsassistenten

22 januari van 14.00-16.00 uur

Schoolleiders en schoolbestuurders (meepraten over functiebeschrijvingen onderwijsassistenten)

25 januari van 14.00-16.00 uur

Logopedisten (leidinggevenden zijn ook welkom)

24 januari van 14.00-16.00 uur

Gedragswetenschapper, psycholoog of orthopedagoog (leidinggevenden zijn ook welkom)

25 januari van 10.00-12.00 uur

 

Omdat we graag kiezen voor een evenwichtige afspiegeling van het onderwijsveld en spreiding over werkgevers hoor je op 11 januari hoor je of je definitief uitgenodigd wordt. Reiskosten voor deze bijeenkomsten worden vergoed.

Heb je vragen, mail deze dan naar Marieke Visser (m.visser@nvo.nl).