Kortingen collectieve zorgverzekering 2016 bekend voor NVO-leden

11-12-2015

De kortingen voor de collectieve NVO-zorgverzekering voor het jaar 2016 zijn bekend. NVO-leden ontvangen 8% korting op de basisverzekering en 10% korting op de aanvullende verzekering. NVO-leden vinden het belangrijk om zelf ook goed verzekerd te zijn, waarbij vrije keuze van zorgverlener en een ruime dekking op de aanvullende verzekering belangrijke criteria zijn. Daarom is de NVO vorig jaar met de VvAA een collectiviteit van de ONVZ-zorgverzekering overeengekomen speciaal voor NVO-leden. Het NVO-collectief waar u, als NVO-lid, gebruik van kunt maken, is een zuivere restitutieverzekering met vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis. Naast deze collectiviteitskorting en vrije keuze van zorgverlener biedt de zorgverzekering ook:
 

  • Uitstekende dienstverlening en goede telefonische bereikbaarheid;
  • Snelle uitbetaling van declaraties (binnen 5 werkdagen);
  • Eenvoudig en snel declareren via de Zorg-app;
  • Een ruime aanvullende verzekering (óók voor GGZ vanaf de Optifit);
  • Gratis advies over gezondheid, ziekte en zorg via de ZorgConsulent.


Naast de NVO nemen ook andere beroepsverenigingen deel aan de collectieve zorgverzekering, zoals  de LVVP, de NVGzP, verpleegkundigen (V&VN), de Federatie van Medisch Specialisten, de vereniging van tandartsen (KNMT), apothekers (KNMP), fysiotherapeuten (KNGF) en verloskundigen (KNOV). Daarmee is deze verzekering dé zorgverzekering voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Overstappen
Uw huidige zorgverzekering opzeggen, is mogelijk tot 31 december 2015. Vervolgens heeft u tot 1 februari 2016 de tijd om een nieuwe zorgverzekering te kiezen. Wilt u ook gebruik maken van de collectieve zorgverzekering? Klik dan op deze link ‘aanvraag/offerte’ en vraag de ONVZ-zorgverzekering aan.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de ONVZ zorgverzekering, ga dan naar www.onvz.nl.

NB: om in aanmerking te komen voor het speciale NVO-leden aanbod moet u via de bovenstaande link uw aanvraag indienen om voor de korting in aanmerking te komen.