Aanbod veilig communiceren met ZorgMail voor NVO-leden

7-9-2018
Afbeelding: Zorgmail


Veilig omgaan met privacygevoelige gegevens is een belangrijk onderdeel bij de behandeling van uw cliënt. Op 25 mei is de AVG-privacywet van kracht gegaan. Deze privacywet verplicht iedereen die met privacygevoelige gegevens omgaat, dit op aantoonbaar veilige wijze te doen. ZorgMail biedt zorgverleners en gemeenten de mogelijkheid tot het veilig elektronisch uitwisselen van privacygevoelige informatie. Als lid van de NVO krijgt u nu €126,50 korting op de entree- en implementatiekosten van ZorgMail.

Waarom veilig communiceren met ZorgMail?
Veilig omgaan met privacygevoelige gegevens is een belangrijk onderdeel bij de behandeling van uw cliënt en met de AVG wetgeving wilt u natuurlijk ook uw zaken op orde hebben. Binnen de zorg is veilig elektronische gegevensuitwisseling met ZorgMail van onder andere laboratoriumuitslagen, specialistenbrieven, radiologieverslagen, recepten al jaren een feit.  Op grote schaal wordt tussen ketenpartners via ZorgMail gegevens uitgewisseld. Als ZorgMail gebruiker kunt u veilig met de gehele ZorgMail Community communiceren en daar buiten. Er zijn al ruim 14.000 organisaties deelnemer en het aantal groeit jaarlijks met een duizenden  organisaties.  ZorgMail is ISO 27001, ISO 27799 en NEN 7510 gecertificeerd en AVG compliant.

Hoe werkt het?
Met ZorgMail kunt u veilig patiëntgevoelige informatie elektronisch  uitwisselen met uw ketenpartners. Of het nu gaat om het verzenden van een behandelverslag, het ontvangen van een (verwijs)brief of het uitwisselen van bestanden en foto’s met uw ketenpartners of cliënten, het is allemaal mogelijk met ZorgMail. Het gebruik van ZorgMail scheelt u tijd, papier, inkt, enveloppen, postzegels en de nodige wandelingen naar de brievenbus, terwijl de bescherming van persoonsgegevens optimaal is.

ZorgMail gekoppeld met uw “XIS” oplossing
Een groot aantal informatiesystemen (XIS) hebben hun systeem al gekoppeld met ZorgMail. Dit maakt het gebruik van ZorgMail nog plezieriger omdat u al uw correspondentie binnen uw informatiesysteem kunt afhandelen. Op de ZorgMail website kunt u zien welke systeem een koppeling hebben.

ZorgMail als “standalone” mail oplossing
ZorgMail is echter ook prima te gebruiken los van uw elektronische informatiesysteem. ZorgMail kent een eigen applicatie die u via het internet kunt benaderen en waar u berichten kunt verzenden en ontvangen naar andere ZorgMail deelnemers. Ook kunt u bijvoorbeeld uw ZorgMail account toevoegen aan uw Outlook omgeving en geïntegreerd vanuit deze werkomgeving e-mailen.

Nu ook mailen buiten de Community!
Met ZorgMail kunt u nu ook veilig e-mailen met ketenpartners of cliënten welke niet zijn aangesloten op ZorgMail. Deze extra functionaliteit is beschikbaar voor iedereen met een ZorgMail all-in abonnement. De geadresseerde ontvangt eerst een notificatiemail in de mailbox. Vervolgens wordt er een code per SMS naar het 06-nummer van de geadresseerde verzonden waarmee deze de mail kan openen (twee-factor-authenticatie). De geadresseerde kan veilig antwoorden op de mail.

Korting voor NVO leden
Om u te verwelkomen als nieuwe klant kunnen wij u lid van de Nederlandse Vereniging van Pedagogen en Onderwijskundigen een korting aanbieden op de entree- en implementatiekosten van maar liefst € 126,50. Om gebruik te maken van de ZorgMail korting vult u tijdens het aanmeldproces deze kortingscode in: NVO2018.  Deze kortingscode is geldig vanaf 1 september 2018 tot en met 31 december 2018.

Voor een praktijk van 1 tot en met 5 zorgverleners bedraagt een all-in abonnement op ZorgMail:

  • € 15,48 per maand;
  • Eenmalig €100 licentiekosten (normaal € 226,50);
  • Prijzen zijn exclusief BTW.


Een abonnement op de benodigde ZorgMail modules kunt u aanvragen via de aanmeldwizard door op deze link: https://aanmelden.zorgmail.nl/#/ te klikken.

Indien u nog vragen heeft of persoonlijke begeleiding wenst bij het aanmelden dan kunt u contact opnemen met Sales Support op telefoonnummer 010-2662453.