Save the Date


Save the date voor NVO Puur Pedagogiek: Pedagogische allianties op vrijdag 29 maart 2019

Ons wetenschappelijke congres Puur Pedagogiek komt er weer aan! Wat later dan u van ons gewend bent: in maart in plaats van in november. Noteer alvast vrijdag 29 maart 2019 in uw agenda!  

Het thema is dit jaar: ‘Pedagogische Allianties. Samen op weg naar maatwerk.’ Net als elk jaar organiseert de NVO deze dag met een universiteit; dit jaar is dat  de Radboud Universiteit Nijmegen. De locatie is De Reehorst in Ede (naast NS Station).
In één dag praten we je weer ‘bij’ over recente wetenschappelijk pedagogische inzichten, waarbij we natuurlijk ook de brug slaan naar de praktijk. Iedereen vindt het belangrijk om volledig afgestemd en passende zorg te bieden, maar hoe doe je dat? In de ochtend is er een boeiend plenair programma en reikt de NVO-de jaarlijkse thesisprijzen uit aan veelbelovend jong pedagogisch talent. Het middaggedeelte zetten we uit in drie lijnen: Ontwikkeling, Onderwijs en Gedrag. U kunt zelf een aantrekkelijk programma samenstellen door een keuze te maken uit in totaal negen deelsessies.
De voorbereiding is in volle gang, we maken binnenkort het definitieve programma bekend. Dan wordt ook de inschrijving geopend, houd hiervoor de nieuwsbrief in de gaten!

Wilt u nu al meer informatie? Neem dan contact op met Lois Grootscholten.