jaar NVO
Externe activiteit 01-10-2021 Geaccrediteerde activiteit Openbaar

Studiedag Omgaan met lastige mensen en storende teamdynamieken

Heb je ook af en toe te maken met storende teamdynamieken? Erger je je regelmatig aan moeilijke individuen in jouw team? Is het op bepaalde momenten onmogelijk om nog de positieve intentie te zien van een aantal teamleden? Je bent waarschijnlijk niet de enige die dit ervaart. Toch is het nuttig om er mee te leren omgaan.

De oplossingsgerichte benadering kijkt op een andere manier naar lastige mensen en storende teamdynamieken. Deze benadering is ervan overtuigd dat inzetten op positieve relaties minder energie kost dan het aangaan van conflicten. Daarnaast hebben de meeste mensen het beste voor hebben met hun collega’s en werkgever. Er zijn weinig mensen die doelbewust in een organisatie gaan werken om de sfeer te verzieken. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar dit is een gering aantal. Indien je deze situaties vanuit een oplossingsgerichte bril bekijkt, dan krijg je opnieuw hoop en geloof je in verandering. Daarnaast blijft het belangrijk om toch grenzen te trekken.

Deze training kan jou helpen om in een stress situatie niet opnieuw in een fight, fly or freeze reactie te vervallen. De focus tijdens deze workshop ligt op oefenen. Je leert een alternatieve kijk te ontwikkelen en oplossings-gerichte interventies te doen in moeilijke situaties.


Locatie:
Vergadercentrum Vredenburg
Vredenburg 19
3511 BB , Utrecht
Bekijk op kaart
Accreditatie:
Accreditatie is toegekend door NIP K&J / NVO OG en Registerplein voor PDW-ers

Inschrijven nog niet mogelijk
Studiedag Omgaan met lastige mensen en storende teamdynamieken
1 oktober 2021, 8:00 uur - 15:00 uur , Utrecht
Studiedag Omgaan met lastige mensen en storende teamdynamieken
1 oktober 2021, 8:00 uur - 15:00 uur , Utrecht

Bent u lid van de NVO?

Ik ben
NVO Lid
Ik ben
Geen NVO Lid